Årsmøte 2019

Fredag 22.mars vil det bli avholdt årsmøte i Grimstad Håndverk- og Industriforening.

Vi starter kl. 18.30 i Storgata 17 3. etg

Vi får besøk av Byggmester Robert Ruud som vil fortelle om planene for utbyggingen på Torskeholmen og utbyggingen i Skjeviga. Vi skal hedre flere av våre medlemmer som har vært medlemmer i 25 år og vi skal gjennom de vanlige saker som blir behandlet på et årsmøte. Vi får servert varm mat så de vi må be om påmelding innen mandag 18.mars

Hjertelig velkommen alle medlemmer


Lunch treff på «Herlighed»

Til mandag 4.februar møtes vi igjen på Herlighed kl 12.00 til lunch. Det bruker å møte fra 5- 11 medlemmer til lunch for en prat om løst og fast. Det er plass til enda flere. Tonje holder av plass til oss. Parkering i Arresten. Jeg mener det fremdeles er gratis den første timen.
Grimstad Håndverk- og Industriforening (GHIF) ønsker medlemmer og samarbeidspartnere,  en riktig god og fredfull jul og et riktig godt Nytt år.

Lunchmøte

Førstkommende mandag treffes vi igjen til lunch på Herlighed kl 12.00. Stikk innom for en prat og kaffi. Parkering i «Arresten» er gratis første timen. Håper du kommer. Tonje holder av bord til oss.

Medlemsmøte 21.september 2018

Grimstad Håndverk- og Industriforening holder medlemsmøte 21.september 2018 i Håndverkerens lokaler i Storgata 17, 3.etg, kl 18.30.

Vi får besøk av Rådmann Tone Marie Nybø Solheim, som vil orentere om status i Grimstad og vi får besøk av Svein Erik Jakobsen Tomstad . Det vil bli servert varm mat fra «Herlighed» slik at vi trenger din påmelding innen mandag 17.september. Vi skal også innballotere nye medlemmer.

Hjertelig velkommen til gamle og nye medlemmer.

Lunchmøte

Mandag 3. september kl. 12.00 møtes vi til lunch på Herlighed for første gang etter sommerferien. «Arresten» har en time gratis parkering og ligger like ved. Ta turen innom for en hyggelig prat og en kopp kaffe. Dette lunchmøte har vi på første mandagen i ny mnd. Ta gjerne med en som vil høre litt om hva vi i GHIF holder på med.

Medlemsmøte

Torsdag 7.juni hadde GHIF medlemsmøte. Denne gangen møttes vi i Skjeviga, i lokalene til Kystlaget.  Veldig trivelig kveld med god mat, levert av vår medlemsbedrift «Herlighed» og god stemning. Vi hadde også besøk av Arnhild Bråstad som orienterte om hva tomteselskapet i Grimstad kunnetilby. Vi var rundt 20 stk, men hadde hatt plass til enda flere.

Medlemsmøte 7.juni 2018

Sommerfest GHIF 2018

Torsdag 7.juni innviterer Grimstad Håndverk- og Industriforening til medlemsmøte. Vi møtes denne gangen i Kystlagets båtbu i Skjeviga kl 18.30. Klikk på overskriften for å se innbydelsen. Gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen. Husk at vi må ha påmelding.

Årsmøte i Grimstad Håndverk- og Industriforening

Fredag 16. mars ble det avholdt årsmøte i Grimstad Håndverk- og Industriforening.  Foreningen går inn i sitt 170. år. Vi hadde besøk av Advokat Arnfinn Jensen fra NHO, som orienterte om nye personvernsregler som kommer og litt generelt. Det var i alt 20 stk tilstede på årsmøte. Årsmøte foreløp uten de store diskusjonene. Foreningen er i høy grad oppegående og har en god økonomi. Valgene gikk som som valgkomiteen hadde foreslått. Foreningens formann Preben Jensen, var innstilt på gjenvalg og ble enstemmig valgt for et nytt år. Etter årsmøte ble vi servert biff Stroganoff, levert av vårt medlem Tonje Pettersen fra «Herlighed». Meget godt. På første bilde ser vi foreningens formann og Advokat Arfinn Jensen. Bildet nr 2 viser Formann Preben Jensen som deler ut diplom og Merke for 25 års medlemskap til Kåre A. Nilsen. Bildet nr 3 viser to nye medlemmer som ble enstemmig inballotert på årsmøte.

Årsmøte i Grimstad Håndverk- og Industriforening

Fredag 16.mars kl. 18.30 avholder Grimstad Håndverk- og Industriforening sitt 170. ordinære årsmøte i våre lokaler i Storgaten 17, 3. etg. Alle medlemmer er hjertelig velkommen. Det serveres mat etter årsmøte, så dere som ønsker dette må melde seg på . ring 992 62 065 eller send en mail: ghif@ghif.no  Vi får besøk av advokat Arnfinn Jensen fra NHO, Vi skal inballotere nye medlemmer og det skal deles ut medalje og diplom for 25 års medelemskap.

Saker som vil bli tatt opp:

  • Godkjenning av innkalling
  • Valg av referent og to medlemmer til å underskrive protokoll
  • Beretning fra styret om foreningens virksomhet i 2017
  • Regnskap og revisors beretning
  • Budsjett 2018
  • Valg